Go Back
+ servings

Chef’s salad med kylling og avocado

Antal 2 personer

Ingredienser

  • 2 små hjertesalat
  • Finthakkede frisk grønkål
  • 2 tomater
  • 1 avocado
  • Solsikkekerner + lidt salt
  • Revet mozzarella
  • 200 g kylling fra en ovnkylling, stegt kyllingefilet
  • eller kogt kylling
  • Dressing

Sådan gør du

  • Skær bunden af salaten og skyl salatbladene. Knæk salaten over i passende små stykker og anret den på to tallerkener. Skyl grønkålen og hak den ud i helt fine stykker og kom cirka en håndfuld grønkål på hver tallerken.
    Skyl tomaterne og skær stilken fra. Skær tomaterne ud i tynde skiver og læg dem på tallerkenerne. Skær avocadoen op og tag den ud af skindet. Tag stilken fra og skær avocadoen ud i tynde stykker som anrettes på tallerkenerne.
    Rist solaisikkekernerne på en tør pande med en smule salt. De skal kun lige have et par minutter og blive en smule lysebrune. Hæld de ristede solsikkekerner ud over salaten sammen med revet mozzarella.
    Træk kyllingekødet fra hinanden med to gafler og kom det på tallerkenerne.
    Server salaten sammen med din yndlings-dressing. Fx. pesto, en olie/eddike-dressing, cremefraiche-dressing eller thousand island dressing.