Go Back
+ servings

Jordbær-ispinde med chokolade

Antal 5 stk.

Ingredienser

  • 200 g frosne jordbær
  • 2 dl vand
  • 150 g mørk chokolade
  • 1 tsk. kokosolie

Sådan gør du

  • Kom jordbærrene ned i en sigte og hæld kogende vand over dem. Hæld derefter jordbærrene ned i en blender sammen med vand og blend dem godt sammen. Jordbærmassen hældes i en isform med ispinde og stilles på køl i mindst 4-5 timer.
    Tag isene ud af fryseren og lad dem stå et par minutter, så de løsner sig fra formen. Smelt chokoladen og bland den med kokosolien. Dyp isene ned i chokoladen eller smør chokoladen på med en silikonepensel.
    Måske undrer du dig over hvad kokosolien er til for? Den gør at chokoladen ikke størkner i for tykt et lag, og at den sidder fast på isen, selv om den er kold.
    Lad chokoladen tørre og så er ispindene klar til at blive spist.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk