Go Back
+ servings

Jordbær-ispinde med chokolade

Antal 5 stk.

Ingredienser

  • 200 g frosne jordbær
  • 2 dl vand
  • 150 g mørk chokolade
  • 1 tsk. kokosolie

Sådan gør du

  • Kom jordbærrene ned i en sigte og hæld kogende vand over dem. Hæld derefter jordbærrene ned i en blender sammen med vand og blend dem godt sammen. Jordbærmassen hældes i en isform med ispinde og stilles på køl i mindst 4-5 timer.
    Tag isene ud af fryseren og lad dem stå et par minutter, så de løsner sig fra formen. Smelt chokoladen og bland den med kokosolien. Dyp isene ned i chokoladen eller smør chokoladen på med en silikonepensel.
    Måske undrer du dig over hvad kokosolien er til for? Den gør at chokoladen ikke størkner i for tykt et lag, og at den sidder fast på isen, selv om den er kold.
    Lad chokoladen tørre og så er ispindene klar til at blive spist.