Go Back
+ servings

Bananmuffins med chokolade

Antal 12 stk.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 80 g sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 180 g hvedemel
  • 1 moden banan (den må gerne være blød)
  • 100 g mørk chokolade
  • 125 g smør

Sådan gør du

  • Pisk æg og sukker luftigt. 
    Kom sukker, vaniljesukker, bagepulver og hvedemel ned i skålen og rør det sammen. 
    Mos bananen med en gaffel og hak chokoladen i mindre stykker. 
    Smelt smørret og lad det afkøle inden det tilsættes. Tilsæt smørret, bananen og chokolade og rør det hele godt sammen
    Kom dejen over i 10 muffinsforme. Hæld ikke dej helt op til kanten, da kagerne hæver en del. Jeg har brugt papirsforme og en aluminiums muffinform til at bage kagerne i.
    Bagetid: cirka 20 minutter ved 180 grader.
    Bagetiden afhænger af ovnen. Tjek med en kødnål eller skarp kniv om kagerne er færdige, inden de tages ud af ovnen.