Go Back
+ servings

Vandmelonsalat med feta og rødløg

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 lille kernefattig vandmelon
  • 150 g feta
  • 1 rødløg
  • Pinjekerner + lidt salt
  • Mynteblade

Sådan gør du

  • Skær vandmelonen ud i små passende stykker og kom dem ned i et fad eller en skål.
    Skær rødløget ud i helt bittesmå tern og kom dem ud over vandmelonen sammen med fetaen. Jeg har smuldret fetaen, men den kan også skæres ud i tern.
    Rist pinjekerner på en tør pande til de har fået lidt farve. Drys fint salt hen over pinjekerner og lad dem køle af inden de hældes over salaten.
    Pynt vandmelonsalaten med mynteblade inden den spises.
    Salaten kan godt holde sig frisk til dagen efter, selv om den er blandet sammen. Jeg spiste resterne til frokost, og der var den stadig god.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk