Go Back
+ servings

Kyllingelår på grillen

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 1500 g kyllingelår (overlår og underlår)

Marinade med soyasauce:

  • 3 spsk. soyasauce
  • 3 spsk. honning
  • 0,5 fed presset hvidløg
  • Salt og peber
  • Saften fra en halv lime

Marinade med honning:

  • 4-5 spsk. honning
  • Flagesalt
  • Frisk timian

Mariade med paprika:

  • 2 spsk. olie
  • 4-5 tsk. sød paprika
  • Flagesalt og peber

Sådan gør du

  • Se ideer til marinader og krydderier øverst i opskriften.
    Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Hvis marinaden skal bruges til kylling med skind pensles marinaden på skindet, og hvis det er til kyllingefilet kommes kyllingen ned i en skål og marinanden hældes over. Sæt gerne skålen med kyllingefileterne i køleskabet og lad marinaden stå og trække et par timer eller længere.
    Læg kyllingen på grillen og steg dem til de er gennemstegt. Jeg gav kyllingelårerne cirka 30-35 minutter. Kyllingefilet skal have noget mindre tid, så det ikke bliver tørt.