Rør gæren ud i vandet og tilsæt sukker, salt og olivenolie. Tilsæt melet lidt af gangen og rør det hele godt sammen. Jeg har brugt en køkkenmaskine til at ælte dejen. Den skal æltes, til den er helt glat og ensartet. Sæt dejen til at hæve i 45 minutter med et viskestykke over skålen.Kom bagepapir ned i en bagform 24 x 36 cm. og form 12 boller ud af dejen.Sæt bollerne på bagepapiret med en smule mellemrum mellem hver bolle.Kom et viskestykker over fadet og lad bollerne efterhæve i 45 minutter.Når bollerne har efterhævet pensles bollerne med olivenolien og der drysses godt med havsalt og rosmarin. Bag madbollerne i midten af en forvarmet ovn.Bagetid: 17-20 minutter ved 225 grader varmluft. Bagetiden afhænger af ovnen.
Har du prøvet denne opskrift?Følg med på Instagram eller send en kommentar nederst på siden