Go Back
+ servings

Müslibarer med cornflakes

Antal 8 stk.

Ingredienser

  • 75 g mandler
  • 60 g saltede peanuts
  • 30 g cornflakes
  • 50 g havregryn
  • 25 g hørfrø
  • 0,5 tsk. groft salt
  • 25 g farin
  • 85 g honning

Pynt:

  • 40 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Hak mandlerne og peanutsene groft med en kniv.
    Smelt farin og honning i en lille gryde ved svag varme. Tilsæt de hakkede nødder og alle de øvrige ingredienser i gryden. Vend det hele godt sammen imens der er tændt for varmen på komfuret. Efter et par minutter tages gryden af varmen og blandingen hældes ned i en silikoneform. Tryk bladningen helt flad og glat med en paletkniv eller en spiseske. Jeg har brugt en 24 cm. form. Det er ikke nødvendigt at smøre silikoneformen.
    Kom formen i en forvarmet ovn på 175 grader varmluft i 12-15 minutter.
    Kig til bladningen undervejs så den ikke bliver for mørk.
    Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 10 minutter.
    Læg et skærebræt over formen (som et låg) og vend formen om så massen kommer ud på skærebrætet.
    Først når massen er helt kølet af skæres den ud til müslibarer med en skarp kniv.
    Smelt chokoladen og lav mønster med en teske på müslibarerne.