Go Back
+ servings

Kyllinge carbonara

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 500 g kyllingfilet
  • Smør til stegning
  • 2 håndfulde revet ost
  • 2 pasteuriseret æggeblommer
  • 500 ml Madlavningsfløde 18%
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog spaghettien i 10 minutter. 
    Skær kyllingen ud i mindre tern og steg den i en sauterpande med smør. Tilsæt derefter madlavingsfløden og osten. Lad retten simre lidt ved svag varme og smag til med salt og peber. 
    Hæld den kogte spagetti op i saucen og bland det godt rundt. Tilsæt æggeblommerne til sidst og retten er færdig. Æggeblommerne er med til at samle retten og gør saucen tykkere.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk