Go Back
+ servings

Minipizzaer

Antal 52 stk.

Ingredienser

Tomatsovs:

  • 550 g tomatpuré på glas
  • 1 tsk. groft salt
  • 2 tsk. oregano
  • 0,5 tsk. sød paprika
  • 1 lille fed hvidløg

Topping:

  • 100 g revet cheddarost
  • Frisk timian
  • 125 g revet mozzarella
  • 80 g mini pepperoni (jeg har brugt den fra Hanegal som er en blanding af okse og svinekød)

+ en bagering med en diameter på 7 cm. eller et drikkeglas.

    Sådan gør du

    • Rør tomatsovsen sammen i en skål og stil den til side.
      Lav pizzadejen som beskrevet. Kom lidt mel ud på bordet og rul dejen ud med en kagerulle.
      Brug en bagering eller et glas til at trykke små runde pizzabunde ud.
      Når der ikke er plads til flere udstansninger samles den overskydende dej til en klump og rulles ud igen. Det er vigtigt ikke at bruge for meget mel på bordet, da dejen skal blive ved med at være blød og luftig.
      Sæt pizzabundene på to plader med bagepapir og giv dem et hurtigt tryk med hånden så de bliver lidt mere flade.
      Kom lidt tomatsovs ud på alle bundene. Jeg brugte en sovseske til at øse tomatsovsen op med og fordele den ud på de små bunde.
      Drys ost hen over minipizzaerne og kom derefter pepperoni på nogle af dem og frisk timian på dem med cheddarosten.
      Bagetid: 10 minutter ved 200 grader varmluft.
    Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk