Go Back
+ servings

Hjemmelavede pandebrød

Antal 6 stk.

Ingredienser

  • 2 dl vand
  • 15 g gær
  • 1 tsk. havsalt
  • 1 spsk. olivenolie + til panden
  • 5 dl hvedemel + lidt ekstra

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie. Tilsæt melet lidt af gangen imens dejen røres sammen med en ske. Når dejen er rørt sammen stilles den til at hæve i 30 minutter med et viskestykker over skålen.
    Tag en smule mel på hænderne og ud på bordet. Ælt dejen hurtigt sammen og del den i 6 stykker. Form runde helt flade brød som rulles ud med en kagerulle. 
    Kom lidt olie ud på en stor pande og varm den op på høj varme. Bag et brød af gangen på begge sider til det er gyldent og med brune pletter. Brødene skal kun have 1-2 minutter på hver side og ved høj varme.