Go Back
+ servings

Små pizza-trekanter med ost og pepperoni

Antal 12 stk.

Ingredienser

Tomatsovs:

  • 200 g tomatpuré på glas
  • 0,5 tsk. groft salt
  • 0,5 tsk. timian
  • 1 tsk. oregano

Fyld:

  • 0,5 rød peberfrugt
  • 80 g mini pepperoni (jeg har brugt den fra Hanegal som er en blanding af okse og svinekød)
  • 250 g revet mozzarella (50 g er til topping)
  • Friske basilikumblade

Sådan gør du

  • Kom lidt mel ud på køkkenbordet og rul pizzadejen ud med en kagerulle.
    Dejen skal måle cirka 45 x 55 cm.
    Rør tomatpuréen sammen med krydderierne og smør den ud på pizzadejen.
    Drys osten (200 gram) ud over tomatsovsen og kom pepperonierne, stykker af peberfrugt og basilikumbladene på.
    Skær tre vandrette linjer i pizzadejen og fire lodrette så der bliver 12 stykker pizzadej.
    Fold hvert stykke pizzadej over til kanten, så alle 12 stykker danner en trekant.
    Luk trekanterne sammen ved at bukke pizzadejen langs kanten ned under bunden af dejen.
    Læg forsigtigt de 12 pizza-trekanter over på to bageplader med bagepapir.
    Drys ost (50 gram) på pizzaerne og bag dem i en forvarmet ovn.
    Bagetid: cirka 16 minutter ved 200° varmluft. Byt eventuelt om på pladerne undervejs, hvis de øverste pizzaer har fået mere varme end de nederste.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk