Go Back
+ servings

Ristede kikærter

Antal 240 gram

Ingredienser

  • 240 g kikærter iblødsat og kogt
  • 1,5 spsk. solsikkeolie
  • 0,5-1 spsk. mild paprika
  • 1-2 tsk. flagesalt

Sådan gør du

  • Hæld væden fra kikærterne hvis du bruger kikærter fra dåse. Skyl dem i en sigte og tør dem i et viskestykke.
    Kom kikærterne ned i en frysepose og hæld olie, paprika og salt ned i posen. Bland det hele godt sammen og hæld kikærterne ud på en plade med bagepapir.
    Sørg for at sprede kikærterne ud på pladen så de ikke ligger for tæt.
    Bag kikærterne i midten af en forvarmet ovn. Bagetid: 20-25 minutter ved 180° varmluft.
    Brug en paletkniv til at vende kikærterne undervejs under bagningen.
    Opbevar kikærterne i en beholder med låg i køleskabet til de skal spises.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk