Go Back
+ servings

Mandler med chokolade og havsalt

Antal 100 g

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 100 g mørk chokolade
  • 0,5 tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen i et vandbad eller i mikroovnen. Chokolade entusiaster vil sikkert mene, at mikroovnen er helt forbudt at bruge til chokolade. Men jeg bruger den altså, når det er små mængder chokolade, og når det er er mindre vigtigt, om chokoladen er tempereret korrekt.
    Kom mandlerne ned i den smeltede chokolade og rør rundt, så chokoladen fordeles på mandlerne. Hæld mandlerne ud på et stykke bagepapir og adskil dem fra hinanden ved hjælp af to teskeer. Tag en halv teske havsalt op i hånden og drys salten ud over mandlerne med fingerspidserne.
    Lad chokoladen størkne i et koldt rum eller i fryseren hvis det skal gå hurtigt. Opbevar mandlerne i en bøtte med låg i køleskabet, hvis du som jeg godt kan lide, når chokoladen er kold.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk