Go Back
+ servings

Nem og lækker mexi-salat

Antal 2 personer

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød
  • Smør til at stege kødet
  • Salt og peber
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. sød paprika
  • Salatblade fx. romainesalat
  • 4 spsk. majs
  • 2 store tomater
  • 0,5 rødløg
  • Revet mozzarellaost
  • Persille
  • 1 avocado
  • Creme fraiche

Sådan gør du

  • Smelt smørret på en stor pande og brun kødet på panden.
    Tilsæt salt og peber samt spidskommen og paprika. Det er cirka mængder jeg har skrevet i opskriften, så det kan godt være, at der skal tilsættes lidt mere.
    Lad kødet stå på komfuret ved helt lav varme imens salaten gøres klar.
    Skyl salaten og knæk den over i mindre passende stykker og anret det på to tallerkener.
    Kom kødet på og derefter majs, tomater skåret i skiver og hakkede rødløg.
    Kom ost på salaten og persille hvis du ligesom mig er glad for persille.
    Åben avocadoen og skær begge halvdele ud i skiver som anrettes på tallerkenerne sammen med creme fraiche