Go Back
+ servings

Cookies med chokolade

Antal 44 stk.

Ingredienser

  • 300 g blødt smør
  • 250 g sukker
  • 200 g rørsukker
  • 2 æg
  • 450 g hvedemel
  • 1,5 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 200 g mørk chokolade (jeg har brugt en 70% chokolade)

Sådan gør du

  • Pisk smør, sukker og rørsukker godt sammen. Tilsæt æggene og derefter hvedemel, vaniljesukker og bagepulver og pisk igen. Hak chokoladen ud i små stykker og hæld den i dejen og rør den sammen. 
    Sæt dejen i køleskabet i 30 minutter og form derefter alt dejen til kugler. Sæt kuglerne på fire plader med bagepapir med godt mellemrum imellem, da de flyder en del ud under bagning. 
    Bages i en forvarmet ovn. Bagetid: 10-12 minutter ved 175 grader. 
    Når kagerne tages ud af ovnen er de bløde, men efter et par minutter bliver de sprøde. Opbevar kagerne i en beholder med låg.