Go Back
+ servings

Grillet sandwich med kylling og avocado

Antal 4 stk.

Ingredienser

  • 400 g kyllingeinderfilet
  • Smør til stegning
  • Salt
  • 2 tomater
  • 1 stor avocado
  • 4 brød fx. rugbrødsstykker, fuldkornsklemmer eller solstykker fra Pågen
  • 8 tsk. grøn pesto

Sådan gør du

  • Steg kyllingestykkerne på en pande til de er gennemstegte. Pas på at de ikke får for meget, så kyllingen bliver tør. Drys lidt salt hen over kyllingen.  
    Skær tomaterne ud i lidt tykke skiver og avocadoen ud i både. 
    Kom lidt smør på bunden og toppen af brødene og kom dem ind i en varm panini-maskine eller toaster. 
    Brødene skal ikke åbnes med kun ristes uden på, til de er blevet sprøde.
    Åben brødene og smør pesto på bunden og toppen. Læg en skive tomat og et par stykker kylling og så avocado. Luk sandwichen sammen og spis den imens den stadig er varm.