Go Back
+ servings

Morgenknas

Antal 1 glas

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • En håndfuld hasselnødder
  • 1 spsk. smør
  • 1 spsk. honning
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. kanel
  • 50 g hvid chokolade
  • 50 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Smelt smør og honning på en stor pande. Kom havregrynene, sesamfrøene og hakket hasselnødder på panden og lad det brune ca. 10 minutter. Husk at vende det godt rundt undervejs. 
    Tilsæt vanilje og kanel og vend det godt rundt igen. Hæld alle de ristet ingredienser op på et stykke bagepapir, hvor det skal have lov at køle helt af.
    Derefter blandes morgenknasen med hakkede hvid og mørk chokolade.
    Opbevares i et glas eller en beholder med låg.