Go Back
+ servings

Osteboller

Antal 20 stk.

Ingredienser

  • 2 dl vand
  • 25 g gær
  • 2 tsk. sukker
  • 1 tsk. groft salt
  • 50 g blødt smør
  • 3 spsk. yoghurt naturel
  • 400-450 g hvedemel

Topping:

  • 150 g revet mozzarella ost

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen godt rundt.
    Sæt dejen til at hæve med et viskestykke over i 30 min. Tag lidt mel på hænderne og form herefter 20 små boller. Dejen er blød og let klæbrig, så det skal gøres forsigtigt.
    Sæt boller på to bageplader med bagepapir. Tryk dem let flade og lad dem efterhæve i 20-25 min.
    Efter hævningen kommes den revet ost på toppen af bollerne, og de bages i ovnen.
    Bagetid: 7-8 min. ved 200 grader.