Go Back
+ servings

Bananpandekager med havregryn

Antal 6 stk.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 0,5 dl havregryn (finvalsede)
  • 0,5 lille banan
  • 0,5 tsk. vaniljepulver fx. den fra Urtekram
  • 1 tsk. kanel
  • Smør til stegning

Ideer til tilbehør og pynt:

  • Creme fraiche, skyr, yoghurt natuel eller græsk yoghurt.
  • Jordbær, blåbær, hindbær, vindruer, bananskiver eller små æbletern.
  • Kakaonibs eller mørkt chokolade.

Sådan gør du

  • Kom æggene og havregrynene i en skål. Mos bananen og kom også den ned i skålen.
    Tilsæt vaniljepulver og kanel og rør dejen sammen med en ske.
    Varm en pandekagepande op med smør og kom dejen på panden. Jeg har brugt en sovseske til at øse dejen op med og lavet 2-3 pandekager af gangen.
    Anret bananpandekagerne på en tallerken og tilsæt pynt og tilbehør.