Go Back
+ servings

Mangosalat med agurk og rødløg

Antal 1 lille skål

Ingredienser

  • 1 stor mango
  • 1 agurk
  • 1 lille rødløg
  • Bredbladet persille

Dressing:

  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær mangoen ud i små passende tern. En mango kan godt være svær at skære ud på grund af dens meget hårde sten i midten. Jeg plejer at gøre det på følgende måde:
    Skær et så stort stykke som muligt af mangoen på den lange led uden at skære i stenen. Skær derefter på den anden side og i enderne. Undgå at få trådene og stenen med. Skær efterfølgende skrællen af mango-stykkerne og så i tern.
    Jeg ved godt, at der findes mange andre (og sikkert også) smartere måder at skære mango på. Men det gælder nok bare om at finde den metode, man bedst synes om.
    Skyl agurken og skær også den i tern.
    Skræl røgløget og hak det ud i meget små tern. Kom mango, agurk og rødløg i en skål og tilsæt finthakket persille.
    Rør dressingen sammen og hæld den over mangosalaten.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk