Go Back
+ servings

Pastaret med kalkunbacon og feta

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g frisk pasta (fettuccine)
  • 250 g kalkunbacon (2 pakker)
  • Smør og olivenolie
  • 300 g store cherrytomater eller san marzano tomater
  • 150 g græsk feta
  • Friskkværnet peber
  • Bredbladet persille

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Klip kalkunbaconen over i mindre stykker med en saks og steg dem i en sauterpande i en bladning af olivenolie og smør. Skyl tomaterne og skær dem ud i passende små stykker og hæld dem ud på panden sammen med kalkunbaconen. Vend tomaterne sammen med kalkunbaconen på panden i et par minutter inden pastaen tilsættes. Pastaen, tomaterne og kalkunbaconen blandes sammen på panden inden retten tages af varmen.
    Hak persillen og bræk fetaen over i små stykker og kom begge dele i hver sin skål. Anret pastaretten på tallerkener og pynt med persille, feta og friskkværnet peber.