Regnbuesalat
Antal 4 personer
- 1 dåse (400 g) black beans
- 2 majskolber
- 1 rødløg
- 1 orange peberfrugt
- 0,5 agurk
- 2 store blommetomater
- 1 håndfuld bredbladet persille
Dressing:
- 7 spsk. olivenolie
- 1 spsk. akaciehonning
- 0,5 fed hvidløg (presset)
- 1-2 tsk. citronsaft
- Salt og peber
Tag bladene af majskolberne og kog dem i en stor gryde med vand i 18-20 minutter. Når de er kogte og afkølet skæres majsene af med en skarp kniv – ned langs majskolben.Hæld væden fra bønnerne og skyl dem under koldt vand inden de hældes ned i en skål. Skyl grøntsagerne og hak rødløg, peberfrugten, agurk og tomaterne i små fine tern. Skyl også persillen og hak den fint inden alle grøntsagerne og bønnerne blandes sammen.Bland dressingen sammen og hæld den over salaten og vend det hele godt sammen.