Go Back
+ servings

Regnbuesalat

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 dåse (400 g) black beans
  • 2 majskolber
  • 1 rødløg
  • 1 orange peberfrugt
  • 0,5 agurk
  • 2 store blommetomater
  • 1 håndfuld bredbladet persille

Dressing:

  • 7 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 0,5 fed hvidløg (presset)
  • 1-2 tsk. citronsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Tag bladene af majskolberne og kog dem i en stor gryde med vand i 18-20 minutter. Når de er kogte og afkølet skæres majsene af med en skarp kniv – ned langs majskolben.
    Hæld væden fra bønnerne og skyl dem under koldt vand inden de hældes ned i en skål. Skyl grøntsagerne og hak rødløg, peberfrugten, agurk og tomaterne i små fine tern. Skyl også persillen og hak den fint inden alle grøntsagerne og bønnerne blandes sammen.
    Bland dressingen sammen og hæld den over salaten og vend det hele godt sammen.