Go Back
+ servings

Linsegryde

Antal 8 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • Smør til stegning
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 800 ml vand
  • 1 dåse tomater
  • 1 terning oksebouillon
  • 250 g squash
  • 600 g kartofler
  • 5 gulerødder
  • 200 g tørrede grønne linser*
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • *Forberedelse af linserne:
    Enten kan linserne lægges i blød dagen før, eller også kan de koges for sig selv i 30 minutter, inden de tilsættes i retten.
    Brun kødet i en stor gryde. Tilsæt hakket løg og hvidløg.
    Kom vand, dåse-tomater, bouillon og linserne (uden vand) i gryden.
    Skær squash, kartofler og gulerødder i mindre stykker og kom dem op i gryden. Lad det hele koge i 20-25 minutter til kartoflerne er møre.
    Smag til med salt og peber.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk