Go Back
+ servings

Små indbagte pizzaer med spaghetti og kødsovs

Antal 8 stk.

Ingredienser

Fyld:

  • 8 spsk. ketchup
  • Oregano
  • Timian
  • En smule groft salt
  • 240 g ost (hel eller revet ost)
  • 150 g kogt afkølet spaghetti
  • 350 g kold kødsovs

Sådan gør du

  • Kom en smule mel ud på køkkenbordet og rul dejen ud.
    Smør ketchup ud på dejen og drys med oregano, timian og salt.
    Skær dejen ud i 8 firkanter og læg et stykke ost på hver del dej.
    Klip spaghettierne lidt korte med en saks og læg spaghetti på hver firkant.
    Slut af med at komme kødsovsen på og fold herefter de fire hjørner på hvert stykke dej sammen så de mødes på midten. Tryk “lukningen” sammen og vend pizzaerne om med “lukningen” mod bordet.
    Kom bagepapir på en plade og sæt de indbagte pizzaer på pladen.
    Bag pizzaerne i midten af ovnen i en forvarmet ovn.
    Bagetid: 18-20 minutter ved 200 grader varmluft.