Go Back
+ servings

Små ovnkartofler med rosmarin

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1000 g små kartofler med tynd skræl

Første bagning:

  • 2,5 spsk. olivenolie
  • Havsalt

Anden bagning:

  • 1 stort fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • Frisk rosmarin

Sådan gør du

  • Skyl og rens kartoflerne og kog dem i en gryde med låg på i 10 minutter.
    Hæld vandet fra og kom kartoflerne over i et fad.
    Kom olie og havsalt (til første bagning) hen over kartoflerne og vend dem rundt i fadet.
    Bag kartoflerne i midten af ovnen. Bagetid: 15 minutter ved 200 grader varmluft.
    Bland olivenolie (til anden bagning), presset hvidløg og frisk rosmarin sammen i en lille skål og hæld det hen over kartoflerne. Bag kartoflerne i ovnen igen.
    Bagetid: 15-20 minutter ved 200 grader varmluft. Vend kartoflerne undervejs, så de bliver brunet på flere sider.