Go Back
+ servings

Butterdejssnegle med oksekød

Antal 24 stk.

Ingredienser

  • 1 pakke optøet butterdejsplader (6 stk.)
  • 500 g hakket oksekød
  • 3 tsk. mild paprika
  • 1 tsk. havsalt
  • Et lille bundt persille

Sådan gør du

  • Kom oksekød, paprika og salt ned i en stor skål. Tilsæt finthakket persille og bland det hele godt sammen. Farsen kan enten æltes med hænderne eller en røremaskine. Jeg plejer at bruge bruge hænderne, da jeg synes det er det letteste.
    Kom lidt mel på køkkenbordet og læg de optøet butterdejsplader sammen på rækker, så de danner en firkant. Tryk dem samme og rul dejen en smule tyndere med en kagerulle. Kom farsen ovenpå butterdejen og fordel den helt ud til kanterne.
    Rul dejen samme på den lange side – ligesom man gør med en roulade. Skær stykkere af dejen med en skarp kniv og læg dem på en plade med bagepapir. Tryk sneglene lidt flade inden de bages i ovnen.
    Bagetid: 15-20 min. ved 200 grader midt i ovnen.