Go Back
+ servings

Fyldte peberfrugter

Antal 8 stk.

Ingredienser

  • 1 rødløg
  • Smør til stegning
  • 1000 g hakket oksekød
  • 2 tsk. mild paprika
  • Salt og peber
  • 200 g bacon i tern
  • 50 g revet mozzarella
  • Bredbladet persille
  • 4 snackpeberfrugter

Sådan gør du

  • Skyl og rens peberfrugterne for kerner. Skær dem over på langs og læg dem i et stort fad.
    Skræl og hak rødløget og svits det i en gryde med smør. Tilsæt kød, paprika og salt og peber i gryden. Lad kødet stege i 8-10 minutter til det er helt brunet.
    Fyld peberfrugterne med kødet – der bliver en del tilovers. Sæt fadet med peberfrugterne i ovnen i 10-12 minutter ved 200 grader.
    Imens peberfrugterne er i ovnen, gøres baconen klar. Steg stykkerne på en pande uden smør til de er helt sprøde.
    Tag peberfrugterne ud og drys lidt mozzarella hen over dem. Bag dem igen igen i ovnen i 5 minutters tid til osten er smeltet.
    Når peberfrugterne er færdigbagte, drysses de med hakket persille og bacon. Spis dem sammen med resten af kødet og en salat til.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk