Go Back
+ servings

One pot pasta bolognese

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • Smør til stegning
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • Oksekødfond eller bouillon
  • 1 tsk. havsalt
  • 1 tsk. timian
  • 1 tsk. peberblanding eller almindelig peber
  • 400 g hakkede dåsetomater
  • 3 dl suppepasta (fra Delverde)
  • 8 dl vand

Tilbehør og pynt:

  • Friske basilikumblade
  • Revet parmesan

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern, så de står klar. Skræl og hak herefter løg og hvidløg fint.
    Kom smør i en gryde og tilsæt løg, hvidløg og kødet. Når kødet er brunet tilsættes gulerødderne. Kom hefter oksefond i gryden, havsalt, timian og peber samt de hakkede tomater. Rør det sammen i gryden og tilsæt pastaerne og vandet.
    Lad retten simre i cirka 12 minutter uden låg til pastaerne er færdigkogt. Rør i gryden et par gange undervejs imens den står og bobler.
    Når one pot pastaen er færdig skal den trække med låg på i 8-10 minutter. Pynt retten med friske basilikumblade og server parmesanost ved siden af.