Go Back
+ servings

Fuldkorns-pizzastænger

Antal 8 stk.

Ingredienser

  • 280 g fuldkornspizzadej (jeg har købt en færdig dej – men man kan jo også lave pizzadejen selv)
  • 100 g parmaskinke
  • Solsikkeolie
  • Sesamfrø

Sådan gør du

  • Opskrift på nem pizzadej med rugmel - hvis du vil lave dejen selv.  
    Rul pizzadejen ud til en firkant. Den skal have nogenlunde samme størrelse som en bageplade.
    Skær dejen ud i 8 stykker med en kniv og læg et stykke sammenfoldet parmaskinke på hver del dej. Fold dej-stykkerne i alle enderne – så de lukkes.
    Tag et stykke dej af gangen med parmaskinken i midten og luk dejen sammen.
    Drej herefter dejen rundt så pizzastængerne bliver “twistet”.
    Kom bagepapir på en plade og læg pizzastængerne med mellemrum på pladen.
    Kom en smule olie på hver pizzastang og drys med sesamfrø.
    Bag pizzastængerne i midten af en forvarmet ovn.
    Bagetid: 10-12 minutter ved 200 grader varmluft.