Go Back
+ servings

Svinemørbrad i flødesovs med champignoner

Antal 6 personer

Ingredienser

  • 1,1 kg svinemørbrad
  • Smør til at stege i
  • 250 g champignoner (jeg har brugt mark champignoner)
  • Salt og peber
  • 3-4 dl piskefløde
  • Brøndkarse

Tilbehør:

  • Kogte ris

Sådan gør du

  • Kog risene så de når at blive færdige samtidige med mørbraden.
    Skær og træk senerne og hinderne fra svinemørbraden. Skær mørbraden ud i lidt store bøffer, så der bliver 5-6 bøffer af hver mørbrad.
    Rens champignonerne og skær dem over i halve. Kom smør ud på en opvarmet sauterpande og steg champignonerne på panden. Hæld champignonerne fra panden i en skål, hvor de skal stå imens resten tilberedes. Kom lidt mere smør på panden og og steg mørbradbøfferne på begge sider. De skal have lidt ekstra tid på grund af størrelsen.
    Hæld champignonerne tilbage på panden og tilsæt piskefløden. Smag sovsen til med salt og peber.
    Kødet og sovsen pyntes med brøndkarse og serveres med kogte ris til.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk