Go Back
+ servings

Jordbærmousse uden fløde

Antal 2 personer

Ingredienser

  • 1,5 æggehvide (jeg brugte pasteuriserede)
  • 20 g sukker
  • 15 friske jordbær
  • Eventuelt et par dråber rød frugtfarve

Pynt:

  • Jordbær
  • Mørk chokolade

Sådan gør du

  • Pisk æggehviderne sammen med sukkeret. Du skal piske til det er helt stift og hvidt.
    Rens jordbærerne og mas dem på et skærebræt med en gaffel. Hæld væsken fra de maste jordbær og kom dem op i skålen med de pisket æggehvider. Bland det hele forsigtigt sammen med en ske eller en dejskraber. Tilsæt et par dråber rød frugtfarve, hvis du gerne vil have moussen mere lyserød.
    Hæld jordbærmoussen op i to glas og stil dem på køl i en times tid til de er helt kolde. Hvis ikke de er kolde nok, kan du give dem 10 minutter i fryseren. Det gjorde jeg, da jeg ikke synes, moussen var blevet helt kold nok. Pynt med hakket mørk chokolade og jordbær.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk