Go Back
+ servings

Agurkerelish

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 30 ml lagereddike uden farve
  • 2 tsk. sukker
  • 1 knivspids salt
  • 6 peberkorn
  • 30 ml vand
  • 0,5 tsk. lys sovsejævner
  • 1 lille løg
  • 1 agurk

Sådan gør du

  • Kom lagereddike, sukker, salt og peberkorn i en lille gryde og lad det koge. 
    Tilsæt vand og sovsejævner og lad det koge i et par minutter. Tag derefter gryden af komfuret og sæt det i køleskabet eller uden for til afkøling. 
    Skræl og hak løget helt fint. Skær enderne af agurken og skær den over på langs. Fjern kernerne (midten) med en ske og skær agurken ud i små bitte tern. 
    Kom løg og agurketern i en lille skål og hæld den kolde lage ud over og bland det samme. Kom agurkerelishen i køleskabet til den skal spises.