Go Back
+ servings

Risotto med kylling

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingefilet
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 dl ærter (frost)
  • 1 løg
  • 3 forårsløg
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 spsk. smør
  • 250 g Arborio ris
  • 900 ml vand
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Smelt smør i en gryde og tilsæt kyllingen (kyllingen skal være skåret i mindre tern).
    Skær løget i små tern og tilsæt det i gryden. Steg kylling og løg i et par minutter til kyllingen ikke længere er rå. Tilsæt ris, bouillon og vand (lidt af gangen) og resten af grøntsagerne. Lad retten koge uden låg i 15-20 minutter til risene er møre. Smag til med salt og peber.