Go Back
+ servings

Pastasalat med spinat og ristede hasselnødder

Antal 1 stor skål

Ingredienser

  • 500 g rå penne pasta
  • 100 g hasselnødder + lidt salt
  • 150 g soltrørrede tomater
  • 125 g frisk spinat
  • 285 g basilikum pesto
  • 200 g græsk feta

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen på posen og lad den stå og dryppe af i en sigte.
    Hak hasselnødderne med en skarp kniv og rist dem et par minutter på en pande uden fedtstof. Drys lidt fint salt hen over de ristede hasselnødder og lad dem køle af i en skål.
    Skyl spinaten og tør den godt med papir eller et viskestykke. Kom den afkølede pasta ned i en skål og bland den med pasto. Skær de soltørrede tomater ud i små stykker og kom dem ned i salaten. Tilsæt hasselnødderne og spinaten og vend det hele godt sammen. Til sidst brækkes fetaen over i små stykker og blandes i salaten inden den serveres.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk