Go Back
+ servings

Paprikagryde

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 2 pakker bacon i skiver
  • 1 løg
  • Smør til stegning
  • 500 g skinkekød
  • 350 g cocktailpølser
  • 500 ml madlavningsfløde 8%
  • 140 g tomatpure
  • 1 tsk. salt
  • 4 tsk. mild paprika

Sådan gør du

  • Klip baconen over i mindre stykker med en saks og steg dem til de er sprøde. Læg dem på et par stykker køkkenrulle så fedtet kan løbe fra.
    Hak løget i små tern og svits det i en gryde med smør. Kom skinkekødet ned i gryden og lad det stege et par minutter. Tilsæt cocktailpølserne og de sprøde baconstykker.
    Kom fløde, tomatpure, salt og paprika ned i gryden og skru ned for varmen. Lad retten simre til kødet er mørt og smag den til. Serveres med kogte ris og persille.