Go Back
+ servings

Rødkålssalat med æble og mandarin

Antal 6 personer

Ingredienser

  • 0,5 rødkål
  • 95 g granatæblekerner
  • 25 g bredbladet persille (en halv bakke)
  • 2-3 røde æbler
  • 3 mandariner
  • 75-100 g hasselnødder

Dressing:

  • 3 spsk. olivenolie
  • 1,5 tsk. honning
  • 0,5 tsk. Dijonsennep
  • 2 tsk. citronsaft
  • 1 spsk. vand
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær rødkålen ud i små bitte passende stykker og skyl dem i en sigte.
    Rør dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
    Når rødkålen er dryppet af i sigten kommes den ned i en skål og dressingen hældes ud over kålen. Vend dressingen og rødkålen godt sammen og skyl og bland persillen i.
    Skæl mandarinerne og skær bådene over i halve og kom dem i salaten.
    Skyl æblerne og skær dem ud i små tern. Hak hasselnødderne i mindre stykker og pynt salaten med de hakkede hasselnødder, små æblestykker og granatæblekerne.