Go Back
+ servings

Gryderet med kylling og paprika

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 1 løg
  • Smør til at stege i
  • 650 g kyllingefilet
  • 200 g cocktailpølser
  • 1,5 tsk. mild paprika
  • 140 g tomatpuré
  • 300 ml flødefraiche eller madlavningsfløde
  • 1,5 dl sødmælk
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær kyllingen ud i mindre stykker og cocktailpølserne over i halve.
    Hak løget fint og svits det i en gryde med smør. Tilsæt kyllingen og pølserne og vend det hele godt rundt i gryden. Når kyllingen er gennemstegt tilsættes paprika og tomatpuré. Jeg har brugt en mild paprika, da vi ikke er til stærk mad.
    Hæld først flødefraichen i gryden og derefter mælken lidt af gangen imens retten får lov at simre ved middel varme. Smag grydenretten til med salt og peber og server den sammen med det ønsket tilbehør.