Go Back
+ servings

Hawaii-pizza med skinke og ananas

Antal 2 pizzaer

Ingredienser

  • 2 pizzabunde (se opskriften længere nede)

Tomatsovs:

  • 390 g hakkede tomater
  • 0,5 tsk. havsalt
  • 2 tsk. oregano
  • 1 tsk. timian
  • 0,5 lile fed hvidløg

Fyld:

  • 1 dåse ananas (8 skiver)
  • 400 g revet mozzarella
  • 350 g skinke i strimler
  • Oregano

Sådan gør du

  • Pizzabund efter denne opskrift:
  • Nem pizzadej
    Del dejen i to dele (eller tre hvis der ønskes tynde bunde) og drys lidt mel ud på bordet og på kagerullen. Rul begge klumper dej ud til to store pizzaer. Dejen kan strækkes og formes alt efter hvor stor og rund den ønskes.
Fyld til pizzaerne:
  • Bland alle ingredienserne til tomatsovsen sammen i en skål og rør sovsen sammen. Fordel tomatsovsen ud på pizzaerne med en ske. Kom sovsen helt ud til kanten i et jævnt tyndt lag og drys revet mozzarella hen over pizzaerne. 

    Kom skinkestrimlerne på pizzaerne og dup derefter ananasskiverne tørre med et stykke køkkenrulle. Skær ananasen ud i mindre stykker og kom dem på pizzaerne.
    Bag pizzaerne på to plader med bagepapir i en forvarmet ovn – hold øje med dem undervejs så de ikke får for længe.
    Bagetid: 15-16 minutter ved 235 grader varmluft. Bagetiden afhænger af ovnen.