Go Back
+ servings

Samosas med oksekød

Antal 20 stk.

Ingredienser

  • 300 g hakket oksekød
  • 0,5 rødløg
  • 0,5 rød peberfrugt
  • Salt og peber
  • Spidskommen
  • 1 tsk. mild paprika
  • Smør til at stege i
  • 200 g optøet filodej
  • Olie til friturestegning

Ekstra:

  • “Lim” af hvedemel og vand

Sådan gør du

  • Brun kødet på en pande med smør. Rens, skyl og hak rødløget og peberfrugten fint og kom dem på panden med kødet. Smag kødet til med krydderierne og lad det stege et par minutter.
    Fold filodejen efter beskrivelsen og billederne længere oppe i teksten.
    Kom 3-5 samosas af gangen ned i den varme gryde med olie, og lad dem blive gyldenbrune med bobler. Læg de færdige samosas på et par stykker køkkenrulle og lad dem dryppe af.
    Spis de færdige samosas efter de er kølet af i et par minutter. Pas på de er meget varme, når de lige er kommet op af olien, så man kan sagtens nå at lave dem alle færdige, inden de spises.