Go Back
+ servings

Bananbrød med chokolade

Antal 1 bananbrød

Ingredienser

  • 2 æg
  • 100 g sukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 0,5 tsk. groft salt
  • 50 ml lys sirup
  • 250 g hvedemel
  • 100 g smør
  • 2 modne bananer (230 g)
  • 150 g mørke chokoladeknapper

Sådan gør du

  • Pisk æggene og sukkeret sammen med et piskeris.
    Tilsæt bagepulver, salt og sirup og rør det hele sammen. Smelt smørret og hæld det ned i skålen sammen med melet. Rør dejen sammen og mos bananerne med en gaffel inden de tilsættes. Når dejen er rørt godt sammen tilsættes chokoladeknapperne, og så hældes dejen i en bageform.
    Jeg har brugt en 24 cm. silikoneform uden smørelse. Hvis du bruger en almindelig form så husk at smøre den godt, inden dejen hældes ned i formen.
    Bag bananbrødet i en forvarmet ovn i midten af ovnen.
    Bagetid: 35-40 minutter ved 175 grader varmluft.
    Lad bananbrødet køle af i 15-20 minutter inden det skæres i skiver. Spis det som det er eller med smør på.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk