Go Back
+ servings

Sweet potato fries med dip

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 3 søde kartofler
  • Olie
  • Flagesalt

Dip:

  • 50 g mayonnaise
  • 3 tsk. ketchup
  • Lidt mild paprika
  • 0,5 tsk. rødvinseddike
  • En smule salt

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne til dippen sammen og stil den på køl til fritterne er færdige.
    Skræl de søde kartofler og skyl dem inden de skæres ud i stave.
    Kom kartoffelstavene i en pose og hæld lidt olie der ned. Ryst posen godt så olien fordeles på kartoflerne.
    Læg kartoflerne på en plade med bagepapir og drys med flagesalt.
    Bag fritterne i en forvarmet ovn på 200 grader til de er sprøde. Jeg gav dem cirka 30 minutter.
    Bagetiden afhænger af ovnen. Giv dem lidt længere eller sæt ovnen på grill, hvis ikke kartoflerne har fået nok.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk