Go Back

Farvede popcorn

Ingredienser

  • Majskorn
  • Fryseposer og poseklemmer
  • Bagepapir
  • Frugtfarve
  • Olie
  • Salt

Sådan gør du

  • Kom majskornene i en frysepose og tilsæt frugtfarve. Sæt en poseklemme på og ryst og fordel farven på alle majskornene. Hæld de farvede korn ud på en plade med bagepapir og lad dem tørre til dagen efter. De må ikke ligge i lag, de skal ligge helt fladt.
    Når majskornene skal poppes til popcorn (den efterfølgende dag):
    Mulighed 1.
    Tilsæt 1-1,5 tsk frugtfarve i olien når popcornene laves i gryden.
    Mulighed 2.
    Hæld lidt ekstra frugtfarve over popcornene når de er færdige.
    Jeg forsøgte med begge metoder, og synes at begge dele fungerede fint. De var lidt længere om at poppe ved mulighed 1. men farven blev fordelt pænt og ensartet. De røde popcorn som ses på billedet er lavet efter mulighed 2.