Go Back
+ servings

Cremet pastasalat med broccoli

Antal 6 personer

Ingredienser

  • 1 broccoli skåret ud i små buketter
  • 250 g cherrytomater
  • 170 g frosne ærter
  • 100 g små pastaer fx. suppehorn eller lignende
  • 100 g cheddarost
  • 280 g bacon i tern

Dressing:

  • 200 g creme fraiche 9%
  • 0,5 tsk. honning
  • Salt og peber
  • Persille
  • Purløg

Sådan gør du

  • Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af og blive kolde.
    Skær broccolien ud i små buketter og skyl dem sammen med halverede cherrytomater. Kom ærterne i en sigte og hæld kogende vand over dem.
    Riv cheddarosten på et rivejern og bland den sammen med broccolien, tomaterne og ærterne i en stor skål. Steg baconen på en pande til den er sprød og lad den tørre og køle af på et par stykker køkkenrulle – inden den blandes sammen med de øvrige ingredienser.
    Kom creme fraichen i en lille skål og bland den med honning, salt og peber. Tilsæt finthakkede persille og purløg efter smag og rør dressingen sammen. Smag eventuelt til med mere salt og peber.
    Hæld dressingen over salaten og bland det hele forsigtigt rundt så grøntsagerne ikke bliver mast.
    Server pastasalaten med fisk, kylling eller godt stykke brød til.