Skumfiduser med saltkaramel og chokolade
Antal 15 stk.
- 15 store hvide skumfiduser (marshmallows)
- Saltkaramel (den skal være køleskabskold)
- 200 g mørk chokolade
- En isterningebakke med store rum
Til opskriften skal der bruges saltkaramel. Kom skumfiduserne ned i rummene i en isterningebakke. Jeg har brugt en isterningebakke af silikone, det vigtigste er dog, at der er store rum og plads til skumfiduserne. Kom dem i fryseren i 20 minutter.Kom en lag saltkaramel i den ende af skumfidusen som vender op. Der kan enten bruges en ske eller kniv til et smøre det på med. Kom skumfiduserne i fryseren igen – denne gang i 30 minutter.Smelt chokoladen i et vandbad og tag skumfiduserne ud af fryseren. Dyp dem en af gangen ned i chokoladen og sæt dem til at tørre på et stykke bagepapir.Når chokoladen er helt tør kommes skumfiduserne på køl i en bøtte med låg. Nydes helt kolde.