Go Back
+ servings

Skumfiduser med saltkaramel og chokolade

Antal 15 stk.

Ingredienser

  • 15 store hvide skumfiduser (marshmallows)
  • Saltkaramel (den skal være køleskabskold)
  • 200 g mørk chokolade
  • En isterningebakke med store rum

Sådan gør du

  • Til opskriften skal der bruges saltkaramel
    Kom skumfiduserne ned i rummene i en isterningebakke. Jeg har brugt en isterningebakke af silikone, det vigtigste er dog, at der er store rum og plads til skumfiduserne. Kom dem i fryseren i 20 minutter.
    Kom en lag saltkaramel i den ende af skumfidusen som vender op. Der kan enten bruges en ske eller kniv til et smøre det på med. Kom skumfiduserne i fryseren igen – denne gang i 30 minutter.
    Smelt chokoladen i et vandbad og tag skumfiduserne ud af fryseren. Dyp dem en af gangen ned i chokoladen og sæt dem til at tørre på et stykke bagepapir.
    Når chokoladen er helt tør kommes skumfiduserne på køl i en bøtte med låg. Nydes helt kolde.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk