Go Back
+ servings

Cornflakestoppe

Antal 20 stk.

Ingredienser

  • 125 g palmin (100% kokosolie)
  • 125 g flormelis
  • 100 g kakopulver
  • 125 g cornflakes

Sådan gør du

  • Kom palminen i en dyb pande og sluk for varmen på komfuret, når palminen er helt smeltet. Tilsæt flormelis og kakaopulver og rør det sammen med en ske. Kom forsigtigt cornflakesene i og vend blandingen rundt indtil det hele er blevet brunt af kakao’en.
    Lav små cornflakestoppe ved hjælp af to spiseskeer og sæt dem på stykker af bagepapir. Sørg for at toppene ikke kommer til at hænge sammen og lad dem afkøle i mindst en halv time (gerne udendørs).
    Når toppene er helt størknet kommes de i en tæt beholder med låg. Læg bagepapir imellem lagene så de ikke kommer til at hænge sammen. Opbevares på køl.