Go Back
+ servings

Macaroni and cheese

Antal 6 personer

Ingredienser

  • 500 g macaroni pasta
  • 350 g revet cheddar
  • 2 æg
  • 4 dl mælk
  • 2 tsk. groft salt
  • Peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken. 
    I en skål piskes æggene sammen med en gaffel og mælk, salt og peber tilsættes.
    Hæld 1/3 af de kogte paster ned i et stort fad og kom to håndfulde revet ost over. Herefter endnu et lag af pasta og ost (samme mængde) og så de sidste pastaer (gem osten). 
    Hæld blandingen af mælk og æg over og stil fadet i ovnen i 10 minutter på 200 grader varmluft. Kom det sidste ost over og stil fadet i ovnen igen i 20-25 minutter. Retten er færdig når osten er smeltet og har fået en let hård skorpe.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk