Go Back
+ servings

Coleslaw med rødkål

Antal 4 personer

Ingredienser

Dressing:

  • 200 ml cremefraiche 9%
  • 2 spsk. sukker
  • 2 tsk. lagereddike
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • Salt og peber

Kål og gulerødder:

  • 300 g hvidkål
  • 4 gulerødder
  • 100 g rødkål

Sådan gør du

  • Rør dressingen sammen i en skål og stil den i køleskabet.
    Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern på den grove side. Riv derefter hvidkålen og rødkålen. Rødkål kan godt farve hænderne ret meget, så jeg plejer at tage en frysepose rundt om hånden, når jeg river kålen. Så er jeg fri for den lilla farve på hænderne.
    Kom den revet kål og gulerødder i en skål og hæld dressingen ud over. Bland det godt sammen og stil det på køl til det skal spises.