Go Back
+ servings

Pastaret med pølser og grøntsager

Antal 5 personer

Ingredienser

  • 450 g pølser
  • 1 løg
  • Smør til at stege i
  • 200 g ukogt pasta (fx penne eller skruer)
  • 1 peberfrugt
  • 250 g cherrytomater
  • 1 lille broccoli
  • 500 ml mornaysauce
  • Salt og peber
  • Frisk timian

Sådan gør du

  • Kog pastaerne efter anvisningen på posen og lad dem dryppe af i en sigte efter de er kogt.
    Skær løget ud i små tern og svits det på en sauterpande med smør.
    Skær pølserne ud i små passende stykker og kom dem på panden. Vend dem godt rundt på panden til de brunes.
    Skær også peberugten ud i tern og vend den med rundt på panden. Tag efterefter panden af komfuret og lad den stå imens resten af ingredienserne tilberedes.
    Skær cherrytomaterne over i halve og broccolien ud i små buketter.
    Hæld den kogte pasta ned i et stort fad og kom pølserne og grøntsagerne ud over pastaen i fadet. Vend det forsigtigt rundt og hæld mornaysaucen ud over retten.
    Kom godt med salt og peber på og bag retten i ovnen.
    Bagetid: 18-20 minutter ved 200 grader varmluft.
    Pynt med frisk timian inden retten spises.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Facebook @Madling.dk