Go Back
+ servings

Grillede kyllingespyd med marinade

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 650 g kyllingeinderfilet
  • Træspyd

Marinade:

  • 3 spsk. soyasauce
  • 3 spsk. honning
  • 0,5 fed presset hvidløg
  • Salt og peber
  • Saften fra en halv lime

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Kom kyllingen i en stor skål og hæld marinanden over kyllingen. Sæt skålen i køleskabet med et låg over i 1-2 timer. Mest optimalt ville det nok have været, hvis kyllingen havde fået lov at stå og trække i marinaden over flere timer eller endda hele natten. Det havde jeg ikke tiden til, så det her er den hurtige udgave.
    Kom træspydene igennem kyllingestykkerne ved at stikke 3-4 gange igennem hvert stykke. Så bliver kyllingen ligesom snoet rundt og sidder fast på spydet.
    Læg kyllingespydene på grillen og steg dem til de er gennemstegt. Pas på at de ikke får for længe. De må gerne få grillstriber, men kødet skal stadig være mørt og saftigt indeni.