Go Back
+ servings

Pulled chicken i stegeso

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 650 g kyllingebrystfilet
  • 4 tsk. farin
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. salt
  • Peber
  • 3,5 spsk. barbecue sauce

Sådan gør du

  • Læg kyllingen ned i en stegeso og rør ingredienserne til marinaden sammen i en lille skål. Smør marinaden over kyllingen med en ske og læg låg på stegesoen. Sæt stegesoen ind i en kold ovn og tænd ovnen på 125°. Kyllingen skal være i ovnen i cirka 2 timer og 45 minutter. Kig eventuelt til den efter 2 en halv time for at se om den er færdig, så den ikke får for længe.
    Når kyllingen er færdig tages den ud af ovnen og stegesoen åbnes. Brug to gafler til at rive kødet fra hinanden. Lige når kyllingen tages ud er der ret meget sauce i bunden af gryden, men det forsvinder når kyllingen er delt. Bland saucen og kyllingen godt og server kyllingen med en god salat eller kom den i en burgerbolle.